Pääkuva

Pedix FEET

Alessandro Internationalin jatkuva innovatiivisuus, kehitystyö ja ammattilaadun vaatimus yhdessä markkinoiden vaihtuvien vaatimusten kanssa on luonut Pedix-linjalle uuden ja houkuttelevan ulkonäön! Uusiutunut Pedix FEET on ylellinen ja holistinen jalkojenhoitolinja. Tuotteissa kohtaavat ammattimainen tieto-taito ja korkealuokkaiset aktiiviaineet merten syvyyksistä. Nämä aktiiviaineet omaavat kehoa, mieltä ja sielua parantavia ominaisuuksia. Ne tuovat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

Rakasta jalkojasi

Kauniit, hyvin hoidetut jalat on jokaisen etuoikeus. Kauniit, naisellisen viettelevät jalat antavat varman, hyvän olon. Uuden Pedix FEET -linjan ainutlaatuisissa, innovatiivisissa hoitotuotteissa yhdistyvät kaikki kokonaisvaltaiseen, aistilliseen jalkahoitoon vaikuttavat tärkeät tekijät; tuotteiden helppokäyttöisyys, tehokkuus, hoitavuus, luonnolliset aktiiviaineet ja nautinnolliset tuoksut, jotka kaikki välittömästi luovat ylellisen hyvänolon tunteen.

Marina Vital Complex®

Uudistetun Pedix FEET -linjan salaisuus on uusi Marina Vital Complex® -aktiiviaine. Marina Vital Complex® -aktiiviaine on ainutlaatuisen tehokas ja ravitseva eliksiiri, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja luonnon ainesosia, kuten proteiineja, mineraaleja, oligo-peptidejä, aminohappoja ja polysakkarideja.

Marina Vital Complex® -aktiiviaine on saatu leviä ympäröivästä puhdistetusta merivedestä, johon on lisätty ravitsevaa phytoplanktonia. Leviä ympäröivä vesi on meren ravintorikkaimpia osia, sillä levät vaihtavat energiaa, ravinteita ja muita ainesosia niitä ympäröivän veden kanssa jatkuvasti fotosynteesin kautta. Runsaasti ravinteita ja vitamiineja sisältävä merivesi on uuden Pedix FEET -linjan tärkein aktiiviaine. Tuotteet sisältävät myös runsaasti muita hoitavia kasviuutteita ja -aineita. Uuden Pedix FEET -linjan hoitotuotteet vahvistavat jalkojen ihon luonnollista vastustuskykyä, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sekä suojaavat tehokkaasti vapaiden radikaalien hyökkäykseltä ja ulkoisilta rasituksilta. Vain muutaman käyttökerran jälkeen saat kauniit ja hyvinvoivat jalat, joita huomataan!

Pedix FEET on ensimmäinen jalkahoitolinja, joka samalla hoitaa ja ehkäisee erilaisia jalkaongelmia ja hemmottelee jalkoja merellisellä Wellness-hoitofilosofialla.