Pääkuva

Z Fill, luonnollista kauneutta harmoniassa luonnon kanssa

Ihon ulkonäkö ja rakenne muuttuvat ikääntyessämme - tämä ikääntymisprosessi etenee parhaimmastakin ihonhoito-ohjelmasta huolimatta.

Z Fill  -täyteaineet takaavat tehokkaan ja pitkävaikutteisen hoitomenetelmän nuorekkaan ilmeen ylläpitämiseen, menetetyn volyymin lisäämiseen sekä juonteiden minimoimiseen.

Iho tarvitsee kosteutta ollakseen joustava ja kimmoisa. Ihossa luonnostaan esiintyvällä hyaluronihapolla on tärkeä rooli tukikudoksen muodostumisessa, ja se toimittaa ihoon kosteutta ja tärkeitä ravintoaineita. Luonnollisen ikääntymisprosessin myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, iho ei enää pysty sitomaan riittävästi kosteutta, se menettää volyymiaan ja täyteläisyyttään, ja juonteita alkaa muodostua iholle.

Vain paras laatu ansaitsee luottamuksesi

Puhtain, ei-eläinperäinen hyaluronihappo on uuden sukupolven Zimmer MedizinSystemen Z Fill -täyteaineiden perusta. Tuotelinjaan kuuluu kolme injektoitavaa täyteainetta, joita voi monipuolisesti käyttää kasvojen nuorekkaan ilmeen ja volyymin lisäämiseen.

Euroopassa valmistettujen tuotteiden todistettu laatu

Z Fill -tuotelinjan kolme hyaluronihappotäyteainetta on valmistettu EU:n tiukkojen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Tuotteilla on ISO9001, ISO13485 ja GMP (Good Manufacturing Practice) -standardit ja -ohjeistus. Myrkyllisyys- ja bioyhteensopivuustestit ovat toteutettu ISO10993-standardien mukaisesti.

100 % biohajoava

Z Fill -täyteaineet ovat erittäin vakaita innovatiivisen, monitasoisen tuotantoprosessin ansiosta. Tämä hidastaa kehon omaa hajottamisprosessia, mahdollistaen pitkäkestoisen vaikutuksen. Nuorentava vaikutus on välittömästi havaittavissa hoidon jälkeen. Z Fill elvyttää ikääntyvää ihoa pitkäkestoisesti. Se tasapainottaa ikäsidonnaista hyaluronihapon vähenemistä ja kosteuttaa dermistä järjestelmällisesti.

ZFill kuluttajaesite »  |  ZFill ammattiesite »

 

Uusi, lähes kivuton Z Fill -konsepti

Optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi valmisteet – kuten kaikki perinteiset injektoitavat täyteaineet – tulee injektoida ihokudokseen huolellisesti, mutta nopeasti. Tutkimusten mukaan CRYO 6 -kylmäilmalaitteen käyttö vähentää potilaan kivun tunnetta, jolloin hoidosta tulee helpommin siedettävä. Hieromalla käsiteltyä aluetta kevyin painalluksin heti injektion jälkeen varmistetaan valmisteen tasainen levittyminen.

Hoitoa seuraavien kahden tunnin aikana tulisi kasvojen ilmelihaksien käyttöä välttää mahdollisimman paljon, jotta täyteaineen kiinnittyminen soluaineeseen ei häiriinny. Käsitellyn alueen viilentäminen voi myös vähentää hoidonjälkeisen turvotuksen ja punoituksen ilmenemistä.