Pääkuva

Matis arvot

Tuotteiden ainutlaatuinen hoitavuus ja tehokkuus pohjautuvat luonnon omiin parhaisiin raaka-aineisiin. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ilman eläinkokeita ja ne sisältävät suurimman mahdollisen pitoisuuden aktiiviaineita, mikä on luettavissa täydellisestä tuoteselosteesta.

Matis on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu ihonhoitosarja, joka kaikkialla edustaa samoja perusarvoja; laatu, luonnollisuus, luovuus ja ammattimaisuus.

Matis tarjoaa aina uusinta ja tehokkainta ihonhoidon markkinoilla. Matis on voittanut useita palkintoja ja saanut monia tunnustuksia innovaatioistaan ja erinomaisista tuotteistaan. Vakaan arvostuksensa ammattilaisten ja kuluttajien kesken, Matis on saavuttanut tarjoamalla yksilöllisesti hoitavimmat ja sopivimmat tuotteet tietoiselle ja aktiiviselle nykynaiselle ja miehelle. Mikäli vaadit parasta ihonhoidossa, olet löytänyt uuden elämänkumppanin!

Matis edustaa ainutlaatuista kauneudenhoidon maailmaa, jossa hellävaraiset, optimaaliset hoitavat tuotekoostumukset ja kokonaisvaltainen tieto-taito yhdistyvät innovatiiviseen luovuuteen.

Matis on myös nautinto kaikilla aisteilla unelmapehmeiden koostumuksien, lumoavien tuoksujen ja hienojen värien ansiosta, jotka vievät ihonhoidon aivan uudelle tasolle.

Matis on lupaus jokaiselle naiselle ja miehelle löytää yksilöllinen ratkaisu ja ihonhoito-ohjelma.

Matis luo vakaan pohjan kauneuden ammattilaisille, korostaen tuotteidensa laatua ja turvallisuutta, vaativia tuotantostandardejaan, mutta myös syntymästään asti intohimoaan.

Intohimoaan kauneuteen!