Pääkuva

Tietoa valmistajasta

MATIS Paris sai alkunsa Ranskassa yli kaksikymmentä vuotta sitten yhden miehen, Robert Wallockin haaveesta. Ihonhoitosarja on edelleen yhtä ainutlaatuinen kuin perustajansa.

Matis-sarjan isä, Robert Wallock osti yksityisen laboratorion toteuttaakseen visionsa ja hyödyntääkseen uusinta teknologiaa ihonhoitotuotteiden kehittämisessä ja valmistuksessa. Wallock oli alansa edelläkävijä. Hän käytti bioteknologian innovaatioita myös ihonhoitotuotteidensa kehittämiseen. Erityisesti häntä kiinnosti, miten kasvisoluja ja -ainesosia voidaan hyödyntää ihon hoidossa.

Vaativalle nykynaiselle ja -miehelle kehitetty ihonhoitosarja tarjoaa laajan valikoiman yksilöllisesti hoitavia, stressiä ja rasitusta vastustavia kotihoitotuotteita ja ammattihoitoja, jotka palauttavat ihon luonnollisen kauneuden, tasapainon ja elinvoimaisuuden.

Sarjassa on myös kattava vartalonhoitolinja, joka koostuu hemmottelevista, kosteuttavista, kiinteyttävistä ja hoikentavista kotihoito- ja ammattituotteista. Matiksen tuotteille on myös ominaista nautinnon ja aistillisuuden kokemuksen yhdistyminen hoitoon.

Monipuolista kauneudenhoitoa

Kauneudenhoidossa painotetaan tänä päivänä ulkoisen kauneuden lisäksi myös sisäisen hyvinvoinnin ja terveyden merkitystä. Kauneudesta ja ihonhoidosta on tullut varsin laaja-alaista. Matis korostaa kauneuden neljä tärkeintä ulottuvuutta kaikissa toiminnoissaan.

Luonto antaa aitoa hoitoa, tehokkaita ja turvallisia raaka-aineita. Luovuus mahdollistaa uusien, parempien tuotteiden kehittämisen niin, että ne vastaavat käyttäjien odotuksiin ja tarpeisiin. Moderni kaupunkiympäristö rasittaa ihoamme ja asettaa tiettyjä vaatimuksia ihonhoitotuotteille. Iho-oppi on kaiken ihonhoidon perusta.

Ainutlaatuiseen hoitofilosofiaan ja neljään ulottuvuuteen pohjautuva Matis -ihonhoitosarja on vuosien aikana saavuttanut suuren suosion niin kauneuden ammattilaisten kuin kuluttajien keskuudessa. Tänä päivänä Matis-tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa ja 13 000 myyntipisteessä. Nyt Matis-tuotteita ja hoitoja saa myös Suomesta.

www.matis-paris.com