Pääkuva

Tietoa valmistajasta

"Phytomer-kauneudenhoitomaailma perustuu luonnon ja meren monimuotoisuuteen ja rikkauksien väliseen tasapainoon"
- Jean Gedouin, Phytomerin perustaja

Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa on Phytomer-kauneudenhoitofilosofian perusteena. Sen ansiosta merellisiä aineosia sisältävät hoitotuotteemme voivat tarjota jokaiselle naiselle, olivat he sitten miten erilaisia tahansa, juuri hänen elämäntapaansa, tarpeitaan ja toiveitaan vastaavia tuotteita.

Phytomer-historiaa

Phytomer-kosmetiikkasarja on syntynyt Saint-Malon pienessä, vanhassa merirosvokaupungissa Bretagnen rannikolla Ranskassa. Meren parantavat ja ravitsevat vaikutukset kiinnostivat suuresti sarjan perustajaa herra Jean Gedouinia.

Pitkällisten tutkimusten ja tuotekehittelyn tuloksena Phytomer-laboratoriot aloitti toimintansa vuonna 1971. Jatkuva tuotekehittely laajensi sarjaa jatkuvasti. Vuonna 1978 sarja käsitti meriveden lisäksi kaikki kasvojen-ja vartalonhoitotuotteet sekä hivenainelisäravinteet.

Tärkeimpinä raaka-aineina Phytomerissa ovat merivesi ja merilevät, joilla on todella terapeuttiset vaikutuksensa. Tuotteiden sisältämät merelliset kivennäis-ja hivenaineet, mineraalit sekä vitamiinit ovat korvaamattoman tärkeitä ihon ja kehon päivittäisessä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Tuotteiden rinnalle herra Gedouin kehitti koko Phytomerin filosofian "sydämen", Phytomer-metodin. On tärkeää muistaa, että kehomme on herkkä kokonaisuus, jonka tasapaino saattaa järkkyä helposti. Tasapainon heikkeneminen ilmenee negatiivisina muutoksina niin kehossamme kuin ihossammekin. Phytomer metodin perustana onkin taata yksilölliset hoidot, parhaat hoitotulokset ja hoitaa syitä seurausten ohella. Tänä päivänä Phytomeria löytyy n. 75 maasta ympäri maailman. Phytomer on merellisten hoitojen kärkinimi, jonka alan ammattilaiset arvostavat korkealle. Phytomerin suosion takana ovat vaikuttavat ja tulokselliset hoidot sekä monipuoliset ja yksilölliset kotihoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Phytomer-tuotteita myyvät Phytomer-metodiin koulutetut kosmetologit ympäri Suomen.

Kotisivut: www.phytomer.com

Phytomer tuotteetPhytomer-tuotteet.
Lue lisää (PDF)

Phytomer Oligomer©;Phytomer Oligomer©
Lue lisää (PDF)


Kauneuspilkku 2013

Kauneuspilkku_2013

Phytomer on valittu vuoden 2013 Kauneuspilkuksi, joka on Kauneustoimittajien yhdistyksen antama tunnustus innostavasta ja houkuttelevasta tuotteesta Kauneusmessuilla 2013.