Pääkuva

Vie Collection -tuotteet

Tehokas 12 tuotteen valikoima:


Puhdistustuotteet

Evanescent Cleansing Milk, täyteläinen, matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa ja saasteilta suojaavia oligosakkarideja sisältävä puhdistusemulsio.

Smoothing Refreshing Lotion, matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa ja maitohappoa sisältävä ihon pintaa silottava kasvovesi.


Hoitovoiteet ja seerumit

Serum de Vie, soluväsymystä vastaan taisteleva hoitoseerumi sisältää Calcium Pentapeptide:ä, joka vaikuttaa kaikkiin ikääntymistekijöihin, kuljettaa soluille happea ja aktivoi soluja. Käytetään kahden viikon intensiivikuurina.

Concentre de Vie, hoitovoiteen vaikutuksen moninkertaistava hoitoseerumi sisältää myös tehokkaita aktiiviaineita, mannitolia, C-vitamiinijohdannaista sekä DC-peptidin jotka auttavat ihoa taistelussa luonnollista ja ulkoisista tekijöistä johtuvaa ikääntymistä vastaan ja glykaatiota vastaan.

High Perfection Wrinkle Cream, SC System -aktiiviaine suojaa ja aktivoi kantasoluja tuottamaan soluväliainetta, jolloin juonteet täyttyvät sisältäpäin. Puhdas hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää juonteita.

Firming Boosting Cream, kultapeptidejä ja vektorisoitua hyaluronihappoa sisältävä hoitovoide uudelleenrakentaa, tiivistää ja kiinteyttää ihoa.

Antioxydant Night Cream, kuona-aineita ihosta poistavan ja ihon nuorekkuutta ylläpitävän yövoiteen päävaikuttava aine on L-Ergothioneine, joka myös tuo iholle antioksidanttisen suojan.

Eye Correction Cream, silmänympärysvoiteiden aatelia oleva voide parantaa lymfanestekiertoa ja mikroverenkiertoa, sekä aktivoi solujen uusiutumista ja korjaa juonteita ja palauttaa katseen kirkkauden.

 

Täydentävät hoitotuotteet

Renewing Exfoliating Cream, bioteknologinen entsymaattinen yhdiste syväkuorii ihoa ja kolme erikokoista kuorivaa raetta silottavat ja kiillottavat ihon pinnan.

Hydra-Renewing Mask, kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja hidastaa solujen vanhenemista Concentré de Vie -yhdisteen avulla.

Accelerated Recovery Cream, esteettisten toimenpiteiden jälkeen ja/tai ääri-ilmasto-olosuhteisiin kehitetty hoitovoide aktivoi epidermiksen omia kantasoluja, ehkäisee ja vähentää tulehdusta ihossa.


Vartalonhoito

Creme de Vie, Calcium Pentapeptide:ä sisältävä ylellinen vartalovoide vaikuttaa kaikkiin ikääntymistekijöihin lisäämällä solujen elinvoimaisuutta ja solukommunikaatiota, sekä parantamalla niiden hapensaantia.