Pääkuva

Uutuudet

Phytomer HYDRALGUE NUIT

Phytomerin Hydralgue, kosteuttava linja täydentyy HYDRALGUE NUIT -yövoiteella. Yö on aktiivista aikaa iholle, jolloin se uudistuu aktiivisesti. Solut jakautuvat, mikroverenkierto vilkastuu ja ihon suoja ulkoisia aggressiotekijöitä vastaan vahvistuu. Yöllä solut jakautuvat jopa kolme kertaa nopeammin kuin päivällä. HYDRALGUE NUIT -yövoide hyödyntää ihon yöllistä aktiivisuutta, täydentäen sen kosteudella ja luoden parhaat edellytykset uudistumiselle.

hydralgue-nuit

Hydralgue Nuit, yövoide täyttää ihon kosteudella. Se sopii normaalille ja kuivalle iholle sekä väsyneelle, harmaalle ja kosteudenmenetyksestä kärsivälle iholle. Yövoideuutuus tarjoaa yöllisen tehokosteutuksen kaikissa ihon kerroksissa, niin epidermiksessä kuin dermiksessä, täyttäen ihon kosteudella sisältäpäin. Voiteen sisältämä uusi vaikuttavien aineiden yhdistelmä on mielenkiintoinen Phytomer innovaatio, joka tarjoaa tehokkaampaa kosteutusta kuin perinteinen hyaluronihappo. Voiteen koostumus on ihoa täydellisesti hemmotteleva, miellyttävä ja pehmeän täyteläinen, jonka viimeistelee vihreiden kukkien sävyttämä vesimäisen kevyt tuoksu.

Tähtiainesosa on ennennäkemätön tehokosteuttava duo, tehokkaampi kuin perinteinen hyaluronihappo:

  • Hydrafusion: Phytomer-innovaatio, joka sulautuu epidermikseen täyttäen ihon kosteudella.
    Korkean teknologian ja ympäristöystävällisellä menetelmällä tuotettu leväuute Furcellaria Lumbricalis -punalevästä, joka kosteuttaa ja täyttää ihon kaikkia kerroksia. Toimii ihossa kuten hyaluronihappo, mutta vieläkin tehokkaammin. Sitoo vesimolekyylejä itseensä, täyttäen ihoa sisältäpäin. Hydrafusion lisää ihon kosteudensitomiskykyä, vahvistaen ihon solujen välisiä sidoksia. Lisäksi se aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa syvällä ihossa.
  • Polarisoitu Undaria-leväuute: kahden teknologisen prosessin avulla Undaria-levästä on saatu biosaatava, jolloin solujen kosteutus optimoituu. Sitoo kosteuden syvälle ihoon, uudelleenrakentaen vesivarastoja.

Suositushinta: 50 ml 66,-


Vie-Collection-Re-dermist

Vie Collection, RE-DERMIST 

Vie Collection vahvistaa asemaansa dermokosmetiikan edelläkävijänä uudella täsmäaseella näkyviä huokosia vastaan. Näkyvät, laajentuneet ihohuokoset ovat keskeinen ongelma joka koskettaa erityisesti aikuisia naisia.

Huokosten koko tuplaantuu ikävuosien 25 ja 50 välillä ja jopa 1/3 naisista on enemmän huolissaan huokostensa koosta kuin juonteista. Huokosten laajeneminen liittyy sekä hormonitoimintaan, että epäpuhtauksien kertymiseen. Vie Collectionin dermokosmeettinen ratkaisu ongelmaan on Re-Dermist-seerumi, joka palauttaa täydellisen ihon. Uudistaa ja uudelleenrakentaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

 Neljä modernia, toistensa tehoa täydentävää dermokosmeettista aktiiviainetta:

  • Glykolihappo - kuorii ja uudistaa ihoa pinnalta.
  • Glycoperfect - uudistaa ja parantaa ihon rakennetta sisältäpäin.
  • Glucomat - matifioi ihoa ja supistaa ihohuokosia. Glucomat on korkeamolekyylipainoinen sokeri, joka imee itseensä talia pitkäkestoisesti, pitää ihon mattapintaisena ja biologisesti vähentää epäpuhtauksia.
  • Masliinihappo - uudelleenrakentaa huokosia. Kollageeni- ja elastiinisynteesiä aktivoiva happo, joka kiinteyttää ja tiivistää ihohuokosia. Re-Dermist on silkkisen kevyt fluidi - öljytön, non-komedogeeninen ja non-aknegeeninen. Säännöllisellä käytöllä huokoset häivyttyvät ja ihon rakenteen laatu paranee.

Suositushinta: 30 ml 74,-


Matis NIGHT AVANTAGE

Matis-Night-AvantageMatis täydentää Youth Response -linjaa väsymyksen merkkejä vähentävällä ja ihon luonnollisia yöllisiä korjausmekanismeja hyödyntävällä voiteella.  Aika, väsymys ja ylityöt rasittavat myös ihoa ja hidastavat ihon palautumista. Herätessä iho näyttää usein väsyneeltä ja harmaalta. Matis haluaa ehkäistä näitä ihoa rasittavia vaikutuksia Night AvantAge -yövoiteella.

Night AvantAge on uudistava ja ihoa tasapainottava voide, joka hyödyntää nukkumisaikaa aktivoimalla ihon puolustusmekanismeja ja häivyttämällä väsymyksen merkkejä.  Night AvantAge auttaa ihoa näyttämään siltä, kuin olisi saanut kunnon yöunet.

Matis on kehittänyt uuden ChronoSkin Complex -ainesosan, jossa yhdistyvät silkkialbitsia-kasviuute ja ”aikapeptidi”. Vaikuttaa väsymyksen aiheuttamiin ikääntymismerkkeihin. Suojaa ja korjaa glykaation vaurioittamaa proteiinirakennetta sekä auttaa ylläpitämään solujen elinvoimaisuutta ja mahdollistaa optimaalisen energiatuotannon. Hoitotuloksena väsymyksen merkit vähenevät ja iho on nuorekkaamman näköinen aamulla.

Suositushinta: 50 ml 78,-


Alessandro, PROFESSIONAL MANICURE

Alessandro-ProfManicure

Koe ammattilaisten kehittämien manikyyrituotteiden maailma! Professional Manicure on moderni, ammattilaisten kehittämä, kuluttajille suunnattu tuotelinja, joka sopii kaikkien Alessandro-jälleenmyyjien valikoimaan.

Basics, tuotteet tarjoavat parhaan pohjan upeille väreille ja täydellisesti hoidetuille kynsille. Käytä Protective Base Coat -, Ridge Filling Base Coat - tai Express Nail Hardener -lakkoja kauniiden kynsien aikaansaamiseksi.

Tops, päällyslakat sinetöivät värilakan ja suojaavat kynttäsi. Multi Talent- ja Gel Look -päällyslakat suojaavat värilakkaa, viimeistelevät lopputuloksen ja pidentävät lakkauksen kestoa.

Effects, optisesti kirkastavat efektilakat poistavat kynnen keltaisuutta. Saatavilla Pro White French ja Pro White Glitter -efektilakat. Upeat, kauniit ja kiiltävät kynnet.

Specials tarjoaa kaiken mitä tarvitset täydelliseen kynsien- ja käsienhoitoon. Cuticle Remover pehmentää kynsinauhoja ja poistaa ylimääräistä solukkoa nopeasti ja helposti. Nail Polish Corrector Pen -kynsilakan korjauskynä on asetoniton, helppo, nopea ja tarkka lakkauksen viimeistelijä. Asetonittomat Nail Polish Remover Pads -kynsilakanpoistolaput nopeaan ja helppoon kynsilakan poistoon. Nail & Cuticle Oil tuo intensiivistä hoitoa kuiville tai halkeileville kynsille ja kynsinauhoille. Nail Polish Speed Dry on kätevä suihke nopeuttamaan kynsilakan kuivumista. Files tarjoaa ammattitasoiset viilat luonnollisten ja rakennekynsien muotoiluun, lyhentämiseen ja kiillottamiseen. Loppusilaus täydelliselle manikyyrille!

Suositushinnat: 6,- – 18,-


Alessandro, SHOWTIME

50-670_Look_VKR4-2014_NP_DisplayNäytös on alkamassa - Alessandron talvimuodin upeissa väreissä!

Tämän talven muoti käsittää loistokkaita kankaita sekä syviä ja hohtavia sävyjä. Myös kauneuden maailman väriloisto on kunnianosoitus kimaltelevaan ja hohtavaan viihdealaan. Showtime on trendikäs väripaletti, joka herättää puhtaita tunteita ja halua loistaa. Väripaletti sisältää purppuraa, punaista, kuparia ja vihreätä yhdistettynä vaikuttavan tähtiefektin tuoviin glitterhippusiin. Jos tämä ei vielä riitä, voit lisätä loistokkuutta Rock N’ Roll -päällyslakalla. Sisältämiensä hienojakoisten glitteripigmenttien ansiosta kaikki 6 sävyä säihkyvät hohtavina ja hypnoottisina. Jokainen upeiden värien ja viihdemaailman ystävä löytää glittereillä viimeistellyistä sävyistä oman suosikkinsa.

Showtime Nail Polish, 5 ml
27-258 Showgirl -ruskeaglitter
27-259 Dizzle Dance -pinkkiglitter
27-260 Diamond Angel -punainenglitter
27-261 Disci Glam -oranssiglitter
27-262 Drama Queen -vihreäglitter
27-263 Rock’n Roll Top Coat -glitterinen päällyslakka
Suositushinta: 5 ml 6,50

Dizzle Dance, Diamond Angel ja Drama Queen ovat saatavina myös Striplac- kestolakkoina ja värigeeleinä!

Showtime Striplac, 8 ml
78-538 Dizzle Dance Ref
78-539 Drama Queen
78-540 Diamond Angel
Suositushinta: 8 ml 23,-

Showtime Color Gel, 5 g,
01-595 Dizzle Dance
01-596 Drama Queen
01-597 Diamond Angel
Vain ammattikäyttöön!

 

Stagecolor, METALLIC DIAMONDS

Stagecolor-Metallic-DiamondsStagecolorin talven trendikokoelma houkuttelee sinut timantinhohtoiseen maailmaan.

Metallic Diamonds -trendikokoelma on yhdistelmä ajatonta eleganssia ja ainutlaatuista glamouria, jonka upeasti säteilevä kauneus tulee parhaiten esille tänä talvena. Selkeä. Häikäisevä. Ainutlaatuinen.

Color & Care Lipstick, Clear Purple huulipuna on todella trendikäs purppuran sävyinen huulipuna, jossa on yhdistelmä hehkuvaa väriä ja kosteuttavia ainesosia. Purppuran sävyinen Diamond Gloss, huulikiilto tuo huulet kauniisti esille upealla kiillollaan.

Elegant Frost Effect, luomiväriduon pehmeä, helposti levittyvä koostumus ja lumoava väriefekti, tuovat silmämeikille vastustamattoman elegantin ilmeen.

Ageless Beauty on luonnollinen, ihoa hoitava ja kiinteyttävä meikkivoide, joka sopii erityisesti aikuiselle iholle.

Metallic Sparkle Linerstick on pehmeästi ja tarkasti levittyvä sekä glitterpigmenttejä sisältävä rajausväri, joka tuo glamouria kimaltavalla efektillään.

Crystal Brilliance, White Diamond -sävyisen korostuspuuterin avulla luot helposti yksilöllistä korostusta meikille.

Suositushinnat:
Color & Care Lipstick 24,-
Diamond Gloss 19,90
Elegant Frost Effect 29,90
Ageless Beauty 36,-
Metallic Sparkle Linerstick 11,-
Crystal Brilliance 39,90


Rauhoittava ja vahvistava hoitovoide ajan vaikutuksia vastaan: PHYTOMER DOUCEUR INTEMPORELLE, rauhoittava ja vahvistava hoitovoide

Syksyn odotettu Phytomer-uutuus on DOUCEUR INTEMPORELLE, joka on ihon puolustuskykyä vahvistava ja rauhoittava hoitovoide. Voideuutuus sisältää tarkasti valitun valikoiman korkealuokkaisia bioteknologisia aineosia taistelemaan ikääntymisen aiheuttamia tulehduksia vastaan. Douceur Intemporelle on hypoallerginen hoitovoide, joka sopii 100 % herkälle iholle. 

visuel-d-ambiance-douceur-intemporelle-cra-me-barria-re-restructurante

Douceur Intemporelle -voiteen ihanteellisen kevyt ja samettisen pehmeä koostumus rauhoittaa ihoa välittömästi, jättäen iholle miellyttävän tunteen. Voide hillitsee tulehduksia jo 24 tunnissa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja rauhoittaen kaikkia ihon tulehduksia. Kuukaudessa voide uudistaa ihoa, uudelleenrakentaen sen puolustuskykyä. Lisäksi voide vahvistaa ihon fysikaalista ja kemiallista suojaa.

Phytomerin uusi lähestymistapa ikääntymismuutosten hoitamiseen on vähentää ihon tulehduksia. Ihon tulehdukset ovat kehon luonnollinen reaktio ulkoiselle tai sisäiselle ärsykkeelle, jotka laukaisevat välittömästi ihon immuunijärjestelmän toiminnan. Tulehdukset vaikuttavat ihoon ikääntymismuutosten nopeutumisella, lisäten ihon ennenaikaista vanhenemista ja heikentäen ihon suojamuuria.

Douceur Intemporelle -voiteen tähtiainesosa on merellisen bioteknologian kautta valmistettu GLYCOSEA-uute:
GLYCOSEA: yhdistelmä biomimettisiä, ihoa rauhoittavia ainesosia, joka koostuu vahvistavista ja uudelleenrakentavista plankton sokereista sekä erittäin rauhoittavasta yhdistelmästä mineraaleja ja hivenaineita. Neutraali pH takaa hyvän siedettävyyden iholla. Glocosea auttaa vähentämään tulehduksen aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta, punoitusta, kirvelyä ja kiristystä sekä estää soluvaurioita. Rauhoittaa ihoa välittömästi ja vahvistaa ihon fysikaalista ja kemiallista suojaa sekä uudelleenrakentaa ihoa.

Ihon rauhoittavat, täydentävät vaikuttavat aineet:
Allantoiini, kasviskualeeni: ihoa luonnollisesti rauhoittava ainesosa.
Glyseriini, B5-provitamiini, PCA ja ureajohdannainen: kosteuttavat ihoa tehokkaasti.
Keramidit, sheavoi, kasviöljyt: täydentävät ihon lipidivarastoja

Tutkimuksen mukaan Douceur Intemporelle tuo jo yhden käyttökerran jälkeen hyvinvointia iholle.  91 % testaajista tunsi ihonsa rauhoittuneen ja 90 % täydellisen hyvinvoinnin. Ihon kosteuspitoisuus lisääntyi tunnin jälkeen levityksestä 71 %. Viikon käytön jälkeen ihon fysikaalinen suoja oli vahvistunut. Kuukauden käytön jälkeen saatiin vähennettyä ihon herkkyyttä 38 %.  Tulehduksia estävä vaikutus kesti viikon voiteen levityksen lopettamisesta. Dermatologiset mittaukset osoittivat myös ihon nuorekkuutta lisäävän vaikutuksen jo kuukauden käytön jälkeen. Iho oli 71 % sileämpi ja 66 % pehmeämpi.

Suositushinta: 75,-