Pääkuva

Sunborn Saga Oy, Saga Beauty

Laajasta tuotevalikoimastamme voit valita yrityksesi palveluvalikoimaan sopivan kokonaisuuden. Kauttamme saat myös laajan valikoiman ammattikosmetiikkaa, hoitotarvikkeita, hieronta- ja desinfiointiaineita sekä hoitokalusteita, ammeita ja terapialaitteita. Sopimusasiakkaanamme saat monia rahanarvoisia etuja ja tarjouksia, keskittäessäsi ostosi meille etusi kasvavat huomattavasti.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, sisältäen mm. tuote- ja hoitokoulutuksen, myynti- ja markkinointituen sekä laajan valikoiman muita yritystoimintaasi tukevia tuotteita.

Työskenteleminen ihonhoitosarjojemme kanssa edellyttää sopimusasiakkuutta, kyseisten sarjojen peruskoulutuksen ja perusvaraston hankinnan. Näin voimme parhaiten tukea asiakkaitamme ja valvoa teidän etujanne myös markkinoilla

Vakaa tausta isossa yhtymässä

Saga Beauty on Sunborn Saga Oy:n ammattikosmetiikan maahantuontiin erikoistunut yksikkö. Sunborn Saga Oy on osa kansainvälistä Sunborn-konsernia, johon kuuluvat myös arvostettu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalin Kylpylä, Ruissalon Kylpylä, Kuntotuskeskus Ruissalo, Sunborn International, kaupunkihotelli Saga Excelsior Düsseldorfissa Saksassa, sekä hankinta- ja maahantuontiyksikkö Saga Yhtiöt.

Sunborn Saga Oy työllistää tänä päivänä yli 400 henkilöä.

Enemmän kuin tavarantoimittaja ja maahantuoja

Saga Beauty on enemmän kuin pelkkä tavarantoimittaja tai maahantuoja. Haluamme olla yhteistyökumppanisi, tukea Sinua markkinoinnissasi, myynnissäsi ja ammatillisessa kehityksessäsi.

Noutotukkumme ja toimistomme sijaitsevat Turun satamassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.