Saga Spatech
Saga Spatech

Saganet tilausohjelma

Tehosta tuotetilauksien tekoa ja säästää aikaa!

TILAA TUOTTEITA SUORAAN INTERNETISSÄ      www.saganet.fi»
Saganet on sopimusasiakkaillemme suunniteltu reaaliaikainen tilausohjelma, joka toimii internetissä. Saganet tilaukset menevät suoraan varastoomme, jossa ne otetaan heti käsittelyyn. Tilausohjelma lyhentää siksi merkittävästi tilauksien käsittelyyn menevää aikaa ja nopeuttaa näin tilauksien toimitusta.

SAGANET ON TURVALLINEN KÄYTTÄÄ      www.saganet.fi»
Saganet tilausohjelmaan kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla ja ohjelma toimii täysin suojatussa ympäristössä. Muut internet käyttäjät eivät pääse katsomaan asiakkaan tietoja. Käyttäjätunnus ja salasana myönnetään tai vaihdetaan vain kirjallisesti, ei puhelimitse tai sähköpostitse.

KOKO TUOTEVALIKOIMA NÄKYVISSÄ      www.saganet.fi»
Saganet ohjelma parantaa tuotevalikoiman hahmottamista ja oikeiden tuotteiden löytämistä. Kaikki myynti- ja ammattituotteet, materiaalit, somistustarvikkeet, esitteet ja julisteet ovat ohjelmassa selailtavissa helposti ja nopeasti. Useimmista tuotteista on myös kuvia ja lisätietoja.

Saganetissä kaikki hinnat ja tuotekoodit ovat selkeästi nähtävissä. Ohjelma kertoo myös, mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppu varastosta sekä milloin tuotetta saadaan lisää.

OMA TILAUSHISTORIA NÄHTÄVISSÄ      www.saganet.fi»
Saganetissä voi myös katsoa omia aikaisempia tilauksiaan ja seurata tilaushistoriaansa. Kaikki Saganetissä tehdyt tilaukset tallentuvat ohjelmaan, josta ne voi helposti yhdellä klikkauksella kopioida uuteen tilaukseen.

MITEN SAGANET ASIAKKAAKSI?      www.saganet.fi»
Saganetin tunnusten ja salasanan tilauksen tekeminen tapahtuu täyttämällä allaoleva lomake.
Tervetuloa saganet.fi asiakkaaksi!
Toivoo Saga Team

Tilaan yritykselleni Saganet tilausohjelman tunnukset ja hyväksyn samalla allamainitut ehdot.
*Yrityksen nimi:
*Y-tunnus:
Osoite:  
Postinumero ja
-toimipaikka

 
*Sähköposti:
Puhelin:  
Toivottu salasana
*Yhteyshenkilö:
 SAGANET TILAUSOHJELMAN KÄYTTÖEHDOT

Sunborn Saga Oy:n jälleenmyyjille ja sopimusasiakkaille tarkoitetun, Saganet tilausohjelman, käyttö- ja toimitusehdot (www.saganet.fi).

Toimitusehdot
Saganet tilausohjelman toimitusehdot ovat samat kuin yleiset toimitusehtomme. Hinnat ovat vapaasti varastossamme Turussa. Kuljetusvakuutus on 0,4 % ja rahti veloitetaan todellisten kustannusten mukaisesti. Yli 300 € (alv 0 %) tilaukset toimitetaan asiakkaalle toimituskuluitta ensisijaisesti autorahtina.

Voit valita haluamasi toimitustavan: autorahti, postipaketti 14 tai postiennakko. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet itse suoraan varastostamme arkipäivinä tilauspäivänä klo 14 jälkeen jos tilaus on tullut järjestelmäämme ennen klo 07.00, muutoin seuraavana arkipäivänä.

Toimitusaika
Toimitusaika on noin 2 - 4 arkipäivää. Loma-ajat ja arkipyhät saattavat pidentää toimitusaikaa. Pyrimme toimittamaan Saganet tilausohjelman tilaukset mahdollisimman nopeasti. Virheellisistä toimituksista tai vahingoittuneista tuotteista on tehtävä muistutus 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tarjous- ja sopimushinnat ovat voimassa myös tilausohjelman kautta tilattaessa.

Maksuaika ja -ehdot
Maksuaika on 14 pv netto tai voimassaolevan sopimuksen mukaan. Viivästyskorko on voimassaolevan korkolain mukaan.

Käyttäjätunnus ja salasana
Saganet tilausohjelman käyttäjätunnus on sama kuin asiakkaan/yrityksen asiakasnumero. Käyttäjätunnus ja salasana ovat asiakkaan vastuulla. Asiakkaan on säilytettävä salasanaa huolellisesti ja ilmoitettava välittömästi, jos on aihetta epäillä salasanan joutuneen vääriin käsiin. Asiakas vastaa asiakastunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä ostoista.

Asiakas saa valita salasanansa itse, mutta salasanan alkuun lisätään tilausohjelman 3-numeroinen tunniste, esim. valittu salasana KUKKA, johon lisätty tunniste 123KUKKA. Salasanassa kirjaimien koko on merkityksellinen.

Jos salasana unohtuu, toimitamme tilalle uuden salasanan. Salasana lähetetään ensimmäisen kerran postitse. Unohtuneen salasanan tilalle voi saada uuden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@saganet.fi tai soittamalla myyntiimme (02) 445 6200.

Schupp

Physiomed

Zimmer Medizinsysteme

Trautwein

Spashop.fi
Verkkokaupasta kosmetiikka-, hyvinvointi- ja kylpylätuotteet »