Saga Spatech
Saga Spatech

Cryo -110°C Kylmäterapiakeskus

Kokonaisvaltaista kylmäterapiaa koko kehoon. Terapia-aika vain minuutteja – hyvä olo useita tunteja. Suosittelemme lämpimästi.

Cryoterapian vaikutukset:

  • vahvistaa vastustuskykyä
  • parantaa liikkuvuutta
  • nostaa toimintakykyä
  • parantaa oloa

Cryoterapiaa suositellaan hoitomuodoksi:

  • kroonisissa niveltulehduksissa
  • lihassairauksissa
  • kroonisissa selkärankatulehduksissa
  • fibromyalgiasssa
  • autoimmuunisairauksissa

Kylmä on perinteinen hoitomuoto. Kylmäterapiaa on käytetty jo muinaisista ajoista lähtien kivun lievitykseen. Jäätä ja kylmäpakkauksia käytetään turvotukseen ja kipujen lievitykseen.

Kliinisissä tutkimuksissa Saksassa on saatu alustavia viitteitä kylmäterapian positiivisista vaikutuksista reumaattisten sairausten hoidossa. Näistä tiedoista on kehitetty Cryoterapia.

Cryo -110°C Terapiakeskuksessa kylmähoito tapahtuu tarkasti valitussa lämpötilassa -110°C. Ilma terapiahuoneessa on kuiva ja kirkas.

Cryoterapia vaikuttaa voimakkaasti koko kehoon. Jo lyhytaikainen oleskelu (noin 2–3 minuuttia) Cryo -110°C Terapiakeskuksessa saattaa lievittää kipuja usean tunnin ajan ja antaa mahdollisuuden terapeuttiselle liikehoidolle. Näin Cryoterapia voi parantaa elämisen laatua.

Turvallinen Cryo -110°C Terapiakeskus

Cryoterapia on äärimmäisen kylmästä lämpötilasta huolimatta turvallista. Hoito tapahtuu hoitohenkilökunnan jatkuvassa valvonnassa ja tarkkailussa.

Terapiakeskukseen asennetut luotettavat valvontajärjestelmät, videovalvonta ja näköyhteys ikkunoista, jatkuva puhe- ja ääniyhteys, takaavat varman yhteyden potilaan ja hoitajan välillä. Tarvittaessa hoito voidaan keskeyttää hätäuloskäynnin kautta. Turvallista kylmähoitoa: Cryo -110°C Terapiakeskus.

Cryo -110°C Terapiakeskuksen tekniset ominaisuudet

Terapiakeskuksessa on kolme huonetta: kaksi etuhuonetta, jotka toimivat esihuoneina, sekä varsinainen terapiahuone. Huoneiden lämpötilat ovat -10°C, -60°C ja -110°C.

Esihuoneiden avulla kylmän ilman poistuminen sisään- ja ulosmenon yhteydessä on minimoitu. Näin lämpötila pysyy terapeuttisesti aina oikealla tasolla ja takaa parhaan hoitotuloksen. Huoneiden ilma jäähdytetään kompressoreilla, joihin on liitetty lämmön talteenottojärjestelmä. Lisätietoja»

Miten Cryoterapia toteutetaan?

CryotaerapiaHoidettava johdetaan ensin -10°C asteiseen huoneeseen, josta siirytään välittömästi -60°C asteisen huoneen kautta varsinaiseen terapiahuoneeseen, jonka ilma on jäähdytetty -110°C asteeseen. Hoidettava liikkuu terapiahuoneessa 1–3 minuutin ajan ja hoito voidaan toistaa 3–4 kertaa päivässä.

Hoidon jälkeen kivut lievittyvät seuraavien 3–5 tunnin ajaksi. Paleltumisvammojen ehkäisemiseksi hoidettava käyttää uimapukua, suu- ja korvasuojuksia, sekä käsineita ja jalkineita. Parhaat tulokset saavutetaan juuri lämpötilaeroista johtuvasta "shokista" -110°C asteen lämpötilassa.

Monet potilaat ovat kertoneet, että Cryoterapian jälkeen heillä on virkistynyt ja kevyt olo. He tuntevat itsensä kuin uudelleensyntyneiksi ja pystyvät liikkumaan paremmin, koska kivut olivat selvästi vähentyneet.

Suosittelemme lämpimästi Cryoterapiaa. Katso esittelyvideo: